Loading...

За Нас

Почивка на Море в Свети Свети Константин и Елена

Добре дошли в сайта на семейна вила „Пиеро“!

В курортния комплекс „Св. Св. Константин и Елена“, недалеч от морския бряг и само на 7 км от морската столица на България, вила „Пиеро“ ще ви посрещне през цялата година.

Ние сме семейство с опит в туризма, усърдно пазим традициите и уюта на домашната обстановка и ви предлагаме бягство от натовареното ежедневие.

Тук можете да намерите приятели, да събирате слънце край морския бряг, да се лекувате на известните минерални извори в комплекса или да съчетавате работата с почивка!

Вила „Пиеро“ е с капацитет 12-14 човека. Състои се от 3 двойни стаи, три студиа и трапезария с оборудвана кухня. На разположение на гостите е също така и паркинг с 6 паркоместа, както и двор за отмора. В близост има автобусна спирка. Вилата се намира в тих и спокоен район на курортния комплекс и въпреки това не е отдалечена от централната му  част.

По време на престоя си при нас може да се разхождате сред невероятната природа на курортния комплекс, да карате колело или да се потопите в туристическата атмосфера на търговската улица с малки сувенирни магазинчета.

Ще ви посрещнем с радост като свои гости! Личното внимание е нашето предимство – предлагаме трансфер от и до летището, бихте могли да опознаете Варна с наша помощ, да откриете тайни и интересни кътчета на града, бихме могли да организираме посещение на заведение с традиционна национална програма, разходка с яхта, както и да омаем сетивата ви с приготвена от нас вечеря от вкусната българска кухня.

Ако желаете да направите различни екскурзии, ние ще ви съдействаме! Ще ви посрещнем като гости, ще ви изпратим като приятели!


Удобства в Къща за Гости Пиеро

Вила "Пиеро" предлага безплатен безжичен Интернет във всички помещения на къщата. Така ще можете спокойно да отморявате в горещите слънчеви следобеди или да свършите някои спешна бизнес задача от разстояние.

Вилата разполага със собствен паркинг, който побира до шест автомобила. В него можете да паркирате колата си и да бъдете спокойни за нейната безопасност.

На разположени на всички гости е общата кухня, в която може да се събирате на семейни вечери, да си готвите или да пиете кафе. При желание, ние от "Пиеро" можем да Ви приготвим нещо вкусно за хапване.

За да бъдете спокойни за своите домашни любимци може без притеснение да ги вземете с Вас. Така сме сигурни, че определено ще изкарате добре своята морска почивка.